ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΙΑ

Πύργος - Winery - Προφήτης Ηλίας - Κόκκινη παραλία - Μαύρη Παραλία - Φηρά (Μουσείο) - Ημεροβίγλι - Οία (Ηλιοβασίλεμα).

Μαύρη Παραλία

Επισκεφθείτε την μαύρη παραλία στο Καμάρι.

Προφήτης Ηλίας

Βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του νησιού.

Οία Ηλιοβασίλεμα

Εδώ θα θαυμάσετε το φημισμένο ηλιοβασίλεμα.

ΠΡΟΦΙΛ

Οργανωμένες Εκδρομές & Περιηγήσεις στην Σαντορίνη, Δημιουργήστε τις δικές εκδρομές στα “μέτρα” σας & Οργανώστε τις ιδιωτικές σας μεταφορές στο νησί.

Σαντορίνη, ένα νησί μοναδικής ομορφιάς και χαρακτήρα – με θέα που θα σας μαγέψει, καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, καλό φαγητό, φανταστικές παραλίες, προϊστορικές αρχαιότητες, γεωλογικούς σχηματισμούς καθώς και μοναδικές ευκαιρίες για γευσιγνωσία κρασιού. Η επιλογή του νησιού θα σας μείνει αξέχαστη.
Η εταιρεία Kafieris Tours βοηθάει τους πελάτες της, να κάνουν τις εκδρομές, τις μεταφορές και τις περιηγήσεις τους στο νησί της Σαντορίνης με στόχο να μετατρέψει αυτήν την υπηρεσία σε μια αξέχαστη εμπειρία. Προσφέρουμε τόσο οργανωμένη όσο και στα "μετρά σας" περιηγήσεις στο νησί και μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες τις τοπικές ταξιδιωτικές σας ανάγκες ... Οι πελάτες μας απλά πρέπει να μας ενημερώσουν για τις τοποθεσίες που θέλουν να επισκεφθούν και οι συνεργάτες μας θα σχεδιάσουμε την καλύτερη ιδιωτική περιήγηση.

H Kafieris Tours διαθέτει ένα στόλο λεωφορείων που αξιόπιστα, άνετα και το σημαντικότερο από όλα με ασφάλεια, σας ταξιδεύει γύρω από το πανέμορφο νησί της Σαντορίνης.

Καλώς ήλθατε στη Σαντορίνη, είμαστε στη διάθεσή σας.